ВЛАДАТА НА СДСМ ГО ЗАДАДЕ НАЈГОЛЕМИОТ УДАР ВРЗ ГРАЃАНИТЕ!

Колку ќе чинат прехранбените производите за кои од утре трговците слободно ќе наплаќаат маржа и дополнителни 5 отсто ДДВ? Се знае или не? Владините мерки за ублажување на ценовниот шок […]

ДОБРО УТРО СО АМАТЕРКАТА И ТАКТИКАТА НА ВЛАСТА

ТАКТИКА ДА СЕ ГЛУМИ НОРМАЛНОСТ пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Тактиката на власта да  се глуми нормалност, а во исто време да се цензурира здраворазумието за кратко […]