Велигденски честитки од Богојески и МК до Егзархот Киро Стојанов и верниците

Претседателот на политичката партија Македонски Концепт, Петар Богојески со отворено писмото до д-р Киро Стојанов, бискуп скопски и апостолски егзарх во Македонија, во кое испрати честитки до сите верници кои […]