Павле Богоевски му објасни на Апасиев : Не можеш да се повикуваш на имунитет за преглед на возило

Павле Богоевски — македонски граѓански активист и независен пратеник во деветтиот состав на Собранието на Република Македонија. Во продолжение Фејсбук статус на Павле Богоевски : Ајде сега збор-два за пратеничкиот имунитет. Пратеникот […]