ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: Факти за времето – според физичарите не постои „сега“

Времето е релативен поим. Кога ни е здодевно на работа имаме чувство дека бавно минува, а од друга страна кога имаме краток рок за извршување важна задача, ни се чини […]