Гласањето е ОДГОВОР на минатото и морална ОБВРСКА за иднината

Нужно е  на овие избори македонските граѓани да донесат МУДРА одлука. Никако не смее да се дозволи малкумина да одлучуваат за иднината на сите граѓани. НЕ гласањето никако нема да […]

„Ќе гласам затоа што дефинитивно НЕ Е ДО НИВ, ДО МЕНЕ Е “ – Моќна порака која ќе патува низ Македонија

„Не вреди да гласаш“, „Нема ништо да се смени“, „Еден глас ништо не менува“, „Сѐ ќе биде исто“… И така до недоглед, може да се набројуваат изговори кои нѐ делат […]