ЕКСКЛУЗИВНО: Нови докази, Бугарите на апарати, фатени во лага

Бугарија се обидува на секој начин да ги докаже своите лажни тези и историски фалсификати, создавани со децении во вила Бојана во Софија. Тие фалсификати, создавани и од болшевичкиот и […]