ВОЈНА ВО КОСОВО: Вооружен напад врз полицијата, што се планира

„Косовската полиција повторно била нападната во селото Зупче, во Зубин Поток. Ова го соопшти полицијата: ‘Денеска во раните утрински часови е нападната единица на гранична патрола во селото Зубин Поток. […]