БРУКА НЕВИДЕНА: За Рамазан краделе комбајни, ама им ги заклучиле од далечина

Руската војска на бојните полиња во Украина крадела земјоделски машини вредни околу пет милиони евра, но машините се исклучени „на далечина“ и не може да се вклучат, објави „Си-ен-ен“, повикувајќи се […]