АХМЕТИ ќе пука по кучињата скитници

ДУИ останува на своите изворни принципи и своите вештини од природата, сега пренесени на урбано зеленило и кучињата скитници. Пет програмски цели им зададе лидерот Али Ахмети на 17-те кандидати […]