ШОК ЗА ПУТИН, што му порачаа живите водачите на АЗОВ од Мариупол

Покрај сите тврдења на Русија дека го заземале Мариупол и дека го уништиле полкот Азов, сепак следуваше шок за Путин. Во јавност се појавија командантите на таа бранителска борбена единица, […]