ЗАБЕГАНО: ПсихоПУТИН апси во Москва за невидливи транспаренти

Очајот и лудилото на тоталитаризмот на психо Путин ги надмина сите до сега регистрирани во светската историја. Пореметениот диктарот од Кремељ нареди апсење во центарот на Москва на граѓани кои […]

Белорусија како Северна Кореја, еве кој ќе го наследи Лукашенко

Николај Александрович Лукашенко е роден на 31 август 2004 година и е третиот син на белорускиот претседател Александар Лукашенко. Николај отсекогаш е со својот татко, уште од раното детство, а […]