УРНЕБЕСНО ВИДЕО како рускиот амбасадор поцрвене во Полска

Рускиот амбасадор во Варшава, Полска инсистираше да ја провоцира јавноста со неговото присуство на денот на Европа во оваа земја. На неговото присуство будно рерагираа граѓаните кои не ја одобруваат […]