Потресна изјава на дедото на малата Данка, се надева дека ќе ја најдат: „Да има дедо кај да запали свеќа“

Тешко ни е, денот кога слушнавме дека ги фатиле убијците и дека всушност се работи за убиство, на сите ни се слоши. Сите завршивме на лекар. Не знам како, иако […]