ВЕСТИ ЗА РАНОБУДНИ: НОВИ ПРАВИЛА НА ГРЧКИТЕ ПЛАЖИ

Општината Лајпсои кажала „не“ за лежалките на островските плажи, охрабрувајќи ги туристите да уживаат во еколошката освестеност за летните одмори годинава, за да доживеат автентични искуства. „Ние спроведуваме стратегија која […]