ДЕНЕС ОДБЕЛЕЖУВАМЕ: Велика Сабота, слегувањето во адот на Господа Бога и Спасителот Исуса Христа

Во светата и Велика Сабота го празнува боготелесното погребение и слегувањето во адот на Господа Бога и Спасителот Исуса Христа, преку Кого нашиот род беше призван и пријде во вечен […]