ПУТИН со ултиматум со вакум бомби, ЗЕЛЕНСКИ го “одјеба“

Русија испратила ултиматум до кабинетот на Зеленски, дека доколку не се договори предавање на Азовстал, фабриката ќе биде срамнета со вакум бомби. Имајќи ја предвид катастрофалната ситуација во металуршкиот комбинат […]