БАЈДЕН ОТРЕЗНА, започна да учи од Кисинџер за ПУТИН

Американскиот претседател Џо Бајден изрази загриженост поради тоа што неговиот рускиот колега, Владимир Путин, нема стратегија за излез од украинската војна. Односно дека САД и НАТО не му даваат излезно […]