РУСИТЕ ПОТВРДИЈА: Започната е нова фаза во операцијата во Украина!

Следната фаза од руската специјална воена операција веќе е започната во Украина, изјави рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров. Русија ја започна својата очекувана нова голема офанзива во источна […]