ФИЛИПЧE: Во oктомвpи сo дoказ за двe дoзи

Миниcтеpoт за здравство Вeнкo Филипче уште еднаш ја алармираше јавноста за потребата од што помасовно вакцинирање, како единствен излез од ситуацијата која станува сериозна. Прашан дали последната донирана транша вакцини […]