ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Откриени и обвинети за ПОЖАРОТ во болницата Тетово

За смртта на 14-те лица во пожарот во модуларната болница во Тетово има виновни. Конечно ОЈО констатирало дека кабелот не е виновен. Од Јавното обвинителство потврдија дека е лоцирана кривична […]