ВОНРЕДЕН ДОКАЗ: Клетите фашисти ги измислиле Македонците пред Тито

ГЕРМАНСКА КАРТА од 1940 година била презентирана пред штабот на Вермахтот, кој подготвувал планови за окупација на Југославија. Клучен детал за плановите за напад на југословенската територија бил етничкиот состав […]