АРСОВСКА ОТКРИВА КАКО ШИЛЕГОВ ГИ АРЧЕЛ ПАРИТЕ

Претходното раководство на градот на чело со Петре Шилегов платило 75.000 евра за услуга која никогаш не е испорачана. Арсовска потенцира дека веб страницата која требало да биде изработена за […]