ВОНРЕДНИ ВЕСТИ: Тешко ранет НАЧАЛНИКОТ на Генералштабот на Русија

Веќе пристигнаа потврдени вести за погодена висока команда на руската армија кај градот Харков, при што е тешко ранет Началникот на Генералштабот на Руската Федерација, генерал полковник Валериј Герасимов. Информациите […]