МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ, итно бара 900 милиони евра!

Македонија ќе бара од Меѓународниот монетарен фонд најмногу 900 милиони евра како задолжување за надминување на буџетската криза. Со овој заем националниот долг би се зголемил од 61 на 63 […]