ПЕТКОВ бара ПАРИ од Македонците со бугарски пасоши

Бугарскиот премиер Кирил Петков започна со кампања „Една плата за Украина“ и побара од сите бугарски државјани во светот да донираат средства додека да се договорот коалициските партнери во владата […]