(Видео) ЗЕМЈОТРЕС ВО БУГАРИЈА, Божидарко ги попари, призна дека се АЗИЈАТИ

Најпознатиот бугарски шовинист, личниот историчар на советскиот диктарот Тодор Живков, антимакедонецот Божидар Димитров јавно признава дека Бугарите се дојденци на Балканот од степите на централна Азија и се Азијати во […]