НЕВИДЕНА ЗАВИСТ И ЉУБОМОРА , толку од ВАНКОВСКА, нејзиниот политички дискурс е – да му цркне кравата на кошијата , ЗА ИНАЕТ

Неочекувано малоѓрагански и примитивен гест на една универзитетска професорка, иако во пензија, која откако не успеа да влезе во вториот круг на претседателските избори како кандидат на Левица на начин […]

Ванковска: Изборот е социјализам или ВАРВАРСТВО – ако таа е „социјализмот“, тогаш останатите се НЕКУЛТУРНИ, СУРОВИ ДИВЈАЦИ?!

Повторно навредлив и нарцисоиден ФБ статус на Билјана Ванковска. „НАБРГУ ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА СЕ САМО НОВО ПАКУВАЊЕ НА ИСТА МАТРИЦА“: Ванковска вели дека изборот е социјализам или варварство! И повторно […]

ДОБРО УТРО со Аматерката и ГРАНДИОЗНИОТ НАРЦИЗАМ на Димче до „ТОНЕЊЕ“ на Левица

пишyвa д-p. Aмaтepкaтa, вoнpeдeн пpoфecop нa eдeн фaкултет Со ГРАНДИОЗНИОТ НАРЦИЗАМ на Димче до “ТОНЕЊЕ“ на Левица И покрај вчерашниот резултат преку кој гласачите им одговорија на  Левица за нивниот […]

РЕАКЦИЈА од Извршниот директор на Македонски Концепт на изјавите од Ванковска: „Универзитетски професор по Политички систем води кампања базирана на небулози и глупости!

Ванковска често милува да каже дека ќе се залага за  излегување од НАТО, дека ќе го раскине договорот со Бугарија, па и ќе го оспори Преспанскиот договор. На ова Извршниот директор […]

Извршниот директор на Македонски концепт со РЕАКЦИЈА до Ванковска

Извршниот директор на Македонски Концепт, Владимир Бангиевски со реакција на изјавата на претседателскиот кандидат  Билјана Ванковска, која помеѓу другото вели „ Социјализмот е единствен спас – алтернативата е варварство!‘‘ На […]