МАСОВЕН ПРОТЕСТ против „Отворен Балкан“

Поранешниот албански претседател, експремиер и историски лидер на опозициските демократи, Сали Бериша, пред да гласа на референдумот што тој го организира за разрешување на актуелниот лидер Љуљзим Баша, ги повика […]