ПРОГРАСИВЕН ПАТРИОТИЗАМ е идеологијата на новата десница МКОНЦЕПТ

МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ ЈА ПРОМОВИРАШЕ ПАРТИСКАТА ДОКТРИНА Тимот за комуникација со јавност на политичката партија Македонски Концепт, известува дека вчера (20.12.2022 година) на Меѓународниот ден на човечката солидарност, ја промовирале партиската […]