Асад: Мислењето на Западот го множам со нула!

Владата на Асад соопшти дека изборите во среда покажуваат дека Сирија функционира нормално и покрај деценискиот конфликт. Во конфликтот загинаа стотици илјади луѓе и беа протерани 11 милиони луѓе – […]