И ослободувањето од затвор да биде по „РАМКОВЕН“

На Алијанса им смета што до сега „ослободените“ од затвор се македонци. Велат, нема ниту еден албанец ослободен. Додека Сашо Мијалков, Катица Јанева, Орце Камчев и многу други криминалци слават […]