AЛЕKCA cе oбиде да yбие девojче, вeштачката интeлегенциja вoн контpoла

Алекса е технологија за виртуелен асистент дизајнирана од Амазон за да ги подобри човечките животи, но тоа не беше случај минатиот викенд кога уредот му кажа на 10-годишно девојче да […]