СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА од Македонски Концепт : Ја поздравуваме одлуката на кандидатот Пендаровски да го истрча и вториот круг

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА 24 Април 2024 ГОДИНА Ја поздравуваме одлуката на кандидатот Пендаровски да го истрча и вториот круг   Колку беше важна победата на кандидатката Гордана Силјановска Давкова во првиот […]

МИЦКОСКИ: Ние водиме позитивна кампања, сакаме да им ја вратиме надежта на граѓаните

СООПШТЕНИЕ на ВМРО – ДПМНЕ 18.04,2024 Мицкоски: Ние водиме позитивна кампања, сакаме да им ја вратиме надежта на граѓаните, затоа што со СДС и ДУИ неколкумина од власта се граѓани […]

Мицкоски: 13 ти ден од кампањата, а Пендаровски не кажа ни збор за криминалите на ДУИ, за Соравиа, за грабежот, тоа значи дека го прифаќа

СООПШТЕНИЕ од ВМРО – ДПМНЕ 17.04.2024 Мицкоски: 13 ти ден од кампањата, а Пендаровски не кажа ни збор за криминалите на ДУИ, за Соравиа, за грабежот, тоа значи дека го […]