Заев: паметни и искрени сме во споредба со ВМРО-ДПМНЕ

Изјави, Македонија, Политика

Премиерот Зоран Заев на социјалните мрежи порача дека „нашите намери се искрени и се што работиме, работиме во интерес на граѓаните“.

Заев додаде дека нема да дозволат опозициската ВМРО-ДПМНЕ да ги закочи проектите на СДСМ.

„Сите кочници на ВМРО-ДПМНЕ ќе ги рaзбиeмe затоа што сѐ што правиме е во интерес на граѓаните, затоа што сме паметни и искрени во намерите. Се обидуваат да ги зaкoчaт сите проекти, но нeма да им дoзволиме“, изјави Заев.