хороскоп

ДHEBEН XOPOCКОП: Eве кoлкy пapи ќe зapaбoтите

OВEН Внимавајте да не си бидете сопствениот најголем непријател. Можете лесно да земете заеми или позајмици. Партнерот е очаен, бидејќи му носите незадоволство од вашите критики и кавгаџиско расположение. Можни се промени […]

хороскоп

ДHEBЕН ХOPOCКОП: Мнoгy нoвocти зa cитe вac, интepacен дeн ќe бидe

Почна новиот месец, веќе сте подготвени за новите почетоци, доживувања, предизвици… Чувствувате некое пријатно чувство, имате претчувство дека овој месец ќе ви се случат значајни промени. Во љубовта чувствувате среќа […]

хороскоп

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 28 ноември: Намалете со алкохол

ОВЕН Работа: Конечно заврши вашиот период на стагнација. Подготвени сте да се посветите на посакуваните деловни промени. Љубов: Саканата личност ќе ви покаже дека искрено се грижи вашата врска да […]

ДНЕВЕН хороскоп: Рибите ќе се мазат, девиците да се пазат

Овен Новите друштва ќе ви создаваат стрес, па избегнувајте ги. Некои од вас ќе имаат можност да склучат договор кој ќе им го промени животот. Нетрпеливоста и импулсивноста ставете ги […]