ТРАГЕДИЈА на Инфективна клиника во Скопје

Поради инфенција од Ковид почина 18-годишна девојка од Скопје на Инфективна клиника. Тоа е трагедија само по себе, но не застанува тука! Починатата девојка била млада мајка, која се породила […]

Бангиевски: реакциите за градбата спроти „Холидеј Ин“ се задоцнети

Адвокатот Владимир Бангиевски коментираше за издадената градежна дозвола за парцелата спроти „Холидеј Ин“, со став дека реакциите од граѓаните се задоцнети и правно несоодветни. Во прилог целиот текст од статусот: