АМЕРИКАНЦИТЕ објавија кој се’ ќе прими бегалци

Земјите од Западен Балкан, освен Србија и Босна и Херцеговина, потпишаа изјава на Стејт департментот на САД во врска со ситуацијата во Авганистан. Покрај Хрватска, Црна Гора, Македонија, Албанија, Словенија […]